пʼятницю, 21 вересня 2012 р.

                   Виборчі вечорниці у білинській бібліотеці

20 вересня в бібліотеці за присутності запрошених, провідного спеціаліста юстиції Фіріщак Г. М., сільського голови Боркан В.І.,консультантів інформаційно -консультативного пункту районної бібліотеки Титор І.П., Яворенко М. В., користувачів старшого віку було проведено виборчі вечорниці за проектом " Громадська взаємодія".

  

Відбулась бесіда за круглим столом "Відкриті та прозорі вибори показник -демократичності країни". Провідний спеціаліст юстиції Фіріщак Г.М. детально розповіла про Закон України " Про вибори народних депутатів". Багато було запитань від присутніх. 

                                              

                                                  Консультант інформаційно-консультативного центру Титор І.П. ознайомила присутніх з проектом "Громадська взаємодія" в якому бере участь і наша бібліотека. При бібліотеці працює інформаційно-консультативний пункт для тих хто цікавиться виборами створено теки-накопичувачі,де зібрана інформація про всіх кандидатів в народні депутати по виборчому округу №72 та партій що приймають участь у виборчому процесі,з якими було ознайомлено присутніх.


Учні школи підготували літературний вернісаж "Я люблю Україну"

 


 

На завершення всі учасники скуштували солодощів всі були задоволені.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар