четвер, 30 травня 2013 р.



«Канікули! Канікули !»,- співає все навколо.
Канікули, канікули, канікули у школі !
 
Ось і закінчився ще один навчальний рік. Попереду літо - пора відпочинку, зміцнення здоров’я та духовного зростання. А літні канікули - гаряча пора для бібліотек та бібліотекарів,коли дітей не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.
Літо – це весела пора для школярів, яка дана їм для зміцнення здоров’я і духовного зростання. Літні канікули – це важлива пора і для бібліотекарів. Адже в нашу бібліотеку дітки приходять не тільки за знаннями, а й щоб цікаво і змістовно розважитись. Тому, цикл заходів під назвою "Літо кличе до бібліотеки", які намічено провести протягом цього періоду, сподіваємось, припаде до душі нашим відвудувачам. До програми входять: пізнавально-розважальні конкурси, вікторини , заочні мандрівки .
В нашій бібліотеці створені комфортні умови для спілкування дітей. В роботі задіяні всі наочні і технічні можливості. До послуг користувачів книжкові новинки, цікаві виставки, дитячі періодичні видання, цикл масових заходів, можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет.


Немає коментарів:

Дописати коментар