пʼятницю, 15 березня 2019 р.

«Велич і трагедія Карпатської України»

              15 березня 1939 року - це день, який назавжди залишиться у пам’яті волелюбних закарпатців, бо цього дня уперше за свою багатовікову історію Закарпаття стало Незалежним.

Срібна земля черговий раз довела, що вона є невід’ємною частиною Соборної України і сталося це не через пролиття крові, а конституційним шляхом.
 «Велич і трагедія Карпатської України» - саме  під такою назвою у Білинській сільській бібліотеці  обладнано книжкову виставку,яку озвучила зав.бібліотеки Герасименко М.Ю.
Кожний користувач бібліотеки мав можливість більш глибоко дізнатися про першого Президента Карпатської України - Августина Волошина, творців і оборонців Карпатської України, трагічно полеглих, усопших і сущих патріотів України.
14 березня 2019 року  - завідувачка бібліотекою Марія  Герасименко та директор СБК Галина Дребота провели патріотичну годину «Карпатська Україна-яскрава сторінка Української історії» .  Користувачі мали змогу переглянути документальний фільм «Цей день в історії…»який підготувала директор СБК  Галина Дребота    


Немає коментарів:

Дописати коментар