пʼятницю, 16 червня 2017 р.

«Віримо в світле,добре, народне»
(день краєзнавства)
     Найтепліша та найблагодатніша пора року – це літо.Літо – це час, який навмисне придуманий для відпочинку. Ніщо не заважає  рухатися, ходити,бігати, подорожувати. 


На території села Білин розташований літній оздоровчий табір «Наталі», в яому відпочивають діти з усіх куточків України. Кожна дитина як і дорослі цікавляться про ту чи іншу місцевість де відпочивають. Саме тому,16 червня працівники СБК с.Білин – дир..СБК – Дребота Г.В., худ.кер. – Гриньків М.А. та зав.бібліотекою – Герасименко М.Ю. організували та провели у будинку культури день краєзнавства під назою «Віримо в світле,добре,народне» .
Під час якого відбувся розважально-інформаційний вечір «З історії села…», в якому ведуча- дир..СБК  Дребота Галина Вас. ознайомила присутніх із легендами про наше село Білин та представила символ села Білин.



    Зав.бібліотекою – Герасименко М.Ю. провела з присутніми годину цікавої інформації «Сім див Закарпаття», а також, ознайомила гостів нашого села із деякими відомостями про село та озвучила книжкову виставку «Літературна Рахівщини».


Учасники гуртка «Художнє слово» - леле Валентина,Дребота Ангеліна,Шемота Ольга,Ковач Ангеліна та Ковбаснюк Олександр, декламували вірші – «Моє село», «Карпати», «Гуцульщина», «Гей на нашій Рахівщині». 



 Смішили присутніх юний гуморист – Солов’йов Андрій, а також, справжній майстер художнього слова села Білин – Андрій Юрак.
 Юна вокаліста СБК Валентина Леле подарувала всім виконання українських пісень – «Карпати» (Н.Бучинська) та «Сопілкар» (О.Білозір).
 Зав.бібліотекою провела з присутніми вікторину «Чи знаєш ти свій рідний край?»
Після вечора відпочиваючі мали змогу потанцювати. 


Немає коментарів:

Дописати коментар