вівторок, 6 червня 2017 р.

"Мої права в моїй державі"
Дитина - найцінніший скарб. Права дитини - це певні можливості, які треба дітям (до 18 років) для того, щоб жити і дорослішати.  
 
Дитина - це вічна музика, і слухати її потрібно вміти. 
   Дитинство - найважливіший період у житті людини. Саме тому міжнародна Організація Об`єднаних Націй працює над тим, щоб створити дітям найкращі умови для всебічного розвитку. Наслідком цієї праці став документ надзвичайної ваги - Конвенція про права дитини. 
Для удосконалення правових знань дітей та підвищення їхньої правової культури – працівники культури села Білин підготували та провели правовову годину "Мої права в моїй державі",присвячену до дня Захисту Дітей .
Вступну бесіду  "Всі діти мають знати свої права" підготувала  зав.бібліотекою Герасименко М.Ю.







Дир..СБК Дребота Г.В.  підготувала гру- мандрівку "Основні права дітей" за допомогою листівок із зображенням прав дітей, учасники мандрували по країні Права та ознайомлювалися зі своїми правами( правом на життя, на освіту, на житло,на захист).











У кінці зустрічі були підведені підсумки, що у кожного з нас є права і обов’язки, з якими ознайомили присутніх учасники гуртка «Художнього слова» - Шемота Ольга та Ковач Ангеліна.

Немає коментарів:

Дописати коментар